Nurus GmbH Stuttgart’taki Yeni Showroom ile Ziyaretçilerini Bekliyor!

Nurus GmbH Münih ofisimizin taşınarak Stuttgart’taki yeni lokasyonunda açılışını duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz! Keyifli bir etkinlikle bölgedeki müşteri ve çalışma ortaklarımızla yaptığımız açılışta, yenilikçi çalışma alanı çözümlerimizi daha iyi sergilememize olanak tanıyacak yeni bir dönemin başlangıcına imza attık.

Ekim 2024 itibariyle, Münih mağazamızın taşınmasını tamamlayarak Almanya’nın en hareketli şehirlerinden Stuttgart’ta aktivitelerimize devam edeceğiz. Tüm müşterilerimizi Stuttgart’taki yeni Nurus GmbH lokasyonumuzu ziyaret etmeye davet ederken, ofis, ev ofis ve paylaşımlı çalışma alanları için inovatif ürünlerimizi ilk elden deneyimleyebilecekleri bir açılış etkinliği düzenledik. Kutlamamızda değerli Nurus çalışma arkadaşlarımız ve bayi ağımızı bir araya getiren, bilgilerimizi ve yeni çalışma alışkanlıkları hakkında araştırmalarımızı paylaşıp ürünlerimizi deneyimlediğimiz olağanüstü bir etkinliğe ev sahipliği yaptık.

Buluşmamız ilgi çekici tartışmalar, ürün tanıtımları ve networking fırsatları ile dolu, büyük bir başarıyla gerçekleşti. Bu geçiş sürecinde tüm çalışma ortaklarımız ve müşterilerimizin gösterdiği büyük destek ve coşku için teşekkür ediyoruz.

Yeni Nurus Stuttgart mağazamızın artık ziyaretçileri ağırlamaya hazır olmasıyla; üstün kalite ve insan odaklı tasarımlarımızı dünyanın dört bir yerinde sergilemeye devam ediyoruz. Stuttgart’taki yeni mağazamızdan müşterilerimize inovatif çalışma alanı çözümleri ve eşsiz bir hizmet sunmaya devam etmeyi dört gözle bekliyoruz.